szechenyi2020

  FÖLD-GÉP 2001 Kft.

   

  JOGI NYILATKOZAT

  1. Szerzői jogok

  A FÖLD-GÉP 2001 Kft. honlapja szerzői jogvédelem alatt áll.

  A FÖLD-GÉP 2001 Kft. honlapján található anyagok, vizuális és audió elemek a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVII. törvényben foglaltak szerint jogilag védettek, így felhasználni azokat a FÖLD-GÉP 2001 Kft. előzetes írásos engedélye nélkül szigorúan tilos.

  1. A Vendég, felhasználó jogai

  A felhasználó tájékoztatást kérhet a FÖLD-GÉP 2001 Kft.-től a személyes adatok kezeléséről, azok helyesbítését illetve törlését. Ezen adatok alól kivételt képeznek a jogszabályi adatkezelések.

  A FÖLD-GÉP 2001 Kft. – továbbiakban mint Adatkezelő – tájékoztatást ad az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, a kezelt adatokról, az Adatkezelő nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, valamint arról, hogy kik és milyen céllal kaphatják meg ezen adatokat.

  Természetesen a felhasználó tiltakozhat a személyes adatok kezelése ellen, amennyiben:

  • a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az Adatkezelő vagy az adatátvevő jogának vagy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges;
  • a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik;
  • a tiltakozáshoz való jogot törvény teszi lehetővé.

  Az Adatkezelő az adatkezelés egyidejű felfüggesztésével a tiltakozást, kérelmet köteles a benyújtástól számított legfeljebb 15 napon belül megvizsgálni, majd az eredményről a kérelmező felet írásban tájékoztatni.

  • A felhasználó jogorvoslati lehetőségei

  A felhasználó jogainak megsértése esetén az Adatkezelő ellen jogorvoslatot kérhet, bírósághoz fordulhat. A felhasználó tiltakozásával kapcsolatos Adatkezelői döntés közlésétől számított 30 napon belül a felhasználó bírósághoz fordulhat, amennyiben nem ért egyet a döntéssel.

  Az Adatkezelő a felhasználó adatainak jogellenes kezelésével vagy a technikai adatvédelem követelményeinek megszegésével okozott károkat köteles megtéríteni.

   

  © FÖLD-GÉP 2001 Kft. All Rights Reserved.

  Please publish modules in offcanvas position.

  Boroapartman 2018; Készítette BL